POLICLÍNICA DENTAL A ANDORRA,
MÉS DE 20 ANYS AL SEU SERVEI

MÉS DE 20 ANYS D'EXPERIÈNCIA PROFESSIONAL

La nostra forma de treballar és el reflex de la nostra filosofia :

L'equip de Policlínica Dental d'Andorra treballa amb professionalisme i precisió, alhora que ofereix un tracte càlid i atent. Aquesta humanitat es reflecteix en el moment de tractar cada pacient i necessitat.

Més de 20 anys d'experiència professional i centenars de pacients satisfets posicionen la Policlínica Dental com a clínica dental de referència a nivell internacional.

ATENCIÓ PERSONALITZADA

CONSULTORI DEL DR. ROGÉ

L'espai de treball del Dr. Rogé és alhora la seva oficina i el seu lloc de consulta. És un espai de treball i reunió discret, on predominen la funcionalitat i el professionalisme, combinant tecnologia de vanguardia i atenció personalitzada.

LLEVAR A CABO CUALQUIER CONSULTA

SALES DE CIRURGIA I CADEIRES DENTALS

En les nostres instal·lacions, garantim que el treball del nostre equip i els tractaments dels nostres pacients es realitzin de la manera més còmoda possible. Per això, la clínica compta amb una sala de cirurgia i cinc cadires dentals i d'ortodòncia, per tal que puguem dur a terme qualsevol consulta: cirurgia maxil·lofacial, urgències, reconstruccions, etc. .

Esterilització del material

SALA D'ESTERILITZACIÓ

En una clínica dental amb diversos consultoris com la Policlínica Dental d'Andorra, és important disposar d'una sala exclusivament dedicada a l'esterilització del material i eines utilitzades en els nostres consultoris i tractaments.

Els nostres serveis de radiologia

RADIOLOGIA

Els nostres serveis de radiologia estan integrats a la clínica i ofereixen als pacients l'agilitat i comoditat de poder realitzar tot tipus d'exàmens radiològics sense sortir de Policlínica Dental: escàners, radiografies, radiografies panoràmiques, TAC, etc.

Estètica i confort

ESPACIS DE RECEPCIÓ

La recepció, les sales d'espera... Tots els espais de recepció de la Policlínica Dental d'Andorra comparteixen funcionalitat, estètica i confort. Oferim espais elegants i agradables perquè l'espera sigui el més amena possible abans de la consulta.

Troball professional-pacient

SALES DE REUNIÓ

Les nostres sales de reunions estan dissenyades per permetre un troball professional-pacient amb comoditat i confidencialitat: amb equipament professional i la privacitat necessària per tractar cada pacient de forma personal i discreta.

Michel Roge

"La recerca de la bellesa realista i la integració, enfront de l'artificialitat. Els dents no són blancs, els dents canvien al llarg de la vida. Un somriure és bell tant als 10 com als 60 anys, però cadascun té els seus matisos... com les estacions de l'any."

Ubicació
Av. Rocafort, 30
AD600 St. Julià de Lòria
Principat d’Andorra
Contacte
Cette adresse e-mail est protégée contre les robots spammeurs. Vous devez activer le JavaScript pour la visualiser.
(+376) 844 500
Horaris d'obertura
 • DIL - DIV
  8h – 20h
 • DIS - DIU
  Tancat
Ubicació
Av. Rocafort, 30
AD600 St. Julià de Lòria
Principat d’Andorra
Horaris d'obertura
 • DIL - DIV
  8h – 20h
 • DIS - DIU
  Tancat
Contacte
Cette adresse e-mail est protégée contre les robots spammeurs. Vous devez activer le JavaScript pour la visualiser.
(+376) 844 500