El nostre laboratori


SALA DE CERAMISTES

A la nostra clínica dental utilitzem tecnologia de última generació per realitzar la nostra feina de la millor manera possible, però també treballem de forma tradicional i manual ja que estem convençuts que aquesta combinació és la clau de l'èxit funcional i estètic dels nostres tractaments.

El nostre equip de ceramistes utilitzarà els seus coneixements i habilitats per crear la dent que necessita, en harmonia amb la resta de les dents originals.

SALA DE RADIOLOGIA

L'equip de la sala de radiologia ens permet estudiar a fons cada pacient i detectar amb gran precisió quin és el seu estat i quina és la millor manera de tractar-lo.

Radiografies, escàners, radiografies panoràmiques, TAC... Tot en un sol lloc, per a la seva comoditat.

Confïi en el nostre equip de radiòlegs: li realitzarem un estudi i diagnòstic complet amb les exploracions necessàries.

LABORATORI D'ESTUDI

El laboratori de la Policlínica Dental d'Andorra disposa d'àrees de modelat, escàner, sala de ceràmica i zona d'elaboració de tot tipus de pròtesis (fixes i removibles), cubs, implants, etc.

El nostre laboratori ens permet fabricar pròtesis i implants altament especialitzats, segons les necessitats del pacient, sense sortir de la clínica: agilitat, coordinació i eficàcia.

LLUM

El metall i altres materials opacs, com el zirconi, són una barrera per a la llum.

Per aquest motiu, estem treballant en el desenvolupament de dents que reflecteixin la llum de manera natural, magnificant la transparència d'una dent real.

REALISME

El nostre objectiu és proporcionar-li una dentició tan natural com realista possible, tenint en compte molts factors: l'edat del pacient, l'estat de les dents originals, etc.

Creiem fermament a les 4 estacions de l'any aplicades a la vida i per això creem dents en perfecta harmonia amb l'edat de cada pacient: per aportar la bellesa del realisme.

PRECISIÓ

Un cop determinada la dent que es realitzarà, els equips i eines més avançats del nostre laboratori permeten als nostres implantòlegs i protètics dentals especialitzats treballar amb una precisió perfecta.

Més informació
Sobre el nostre Consultori Dental

Conegueu l'equip i visiteu la nostra oficina.
Ubicació
Av. Rocafort, 30
AD600 St. Julià de Lòria
Principat d’Andorra
Contacte
Cette adresse e-mail est protégée contre les robots spammeurs. Vous devez activer le JavaScript pour la visualiser.
(+376) 844 500
Horaris d'obertura
 • DIL - DIV
  8h – 20h
 • DIS - DIU
  Tancat
Ubicació
Av. Rocafort, 30
AD600 St. Julià de Lòria
Principat d’Andorra
Horaris d'obertura
 • DIL - DIV
  8h – 20h
 • DIS - DIU
  Tancat
Contacte
Cette adresse e-mail est protégée contre les robots spammeurs. Vous devez activer le JavaScript pour la visualiser.
(+376) 844 500